Sider

onsdag den 10. september 2014

Akkupressur mod træg og hård mave hos din baby/ dit barn - eller dig selv! Se gratis video med instruktion fra Katrine Birk

Oplever du at din baby/ dit barn har svært ved at komme af med afføringen?

Hos nyfødte babyer, ser vi ofte, at deres tarmssystem er "umodent" og de kan have voldsomme mavekneb med uro, smerte og gråd til følge. Særligt vil du hos et barn med umodent tarmsystem opleve, at de kan være urolige lige efter at have spist og fået mælk ned i maven. 
Tarmsystemet modnes lige så stille i kraft af et fosters udvikling. De fleste vil være modnet ved terminstidspunktet, men dette sker altså ikke for alle. Er dette tilfældet, kan der ofte gå måneder, før deres tarmsystem er modnet og barnet ikke længere vil opleve smerter og uro. 


Men du kan rent faktisk gøre noget for at hjælpe dit barns tarmsystem igang - Helt uden brug af medicin.

HER vil jeg introducere jer for Katrine Birk. Katrine har klinik i Valby, hvor hun tilbyder alternativ behandling. Bl.a. akupunktur, zoneterapi, massage og energibehandling. Hun skriver selv således:
"Fælles er, at jeg arbejder med at få kroppens energisystem i top, så der bliver skabt flow, balance og god energi. Når kroppen har et åbent energisystem løsnes spændinger, kroppen fungerer optimalt og dårlige følelser kan meget bedre opløses. Derfor synes jeg det er vildt spændende at behandle, og jeg elsker virkelig hvad jeg laver. Jeg arbejder meget ud fra min intution og tilpasser altid behandlingen efter hvad jeg og min klient mærker er rigtigt."


Katrine har været så sød at lave en video til os, så vi kan se, hvordan vi ved at berøre diverse akkupressur-punkter på os selv og vores børn kan stimulere tarmsystemet hos os selv og vores børn til at komme i gang. God fornøjelse.

Du kan se videoen lige her :-) 



Førstehjælp til baby/barn med ondt i maven from Katrine Birk on Vimeo.

N.B.!!
Stimuler punkterne ca 1-5 min. (Eller mere. Kan ikke gøres for meget) 
Du behøver ikke stimulere alle punkterne hver gang, men find de punkter du føler passer allerbedst til dit barn. 

Se hvordan dit barn reagerer. Hvis det ser ud til at blive sageligt og nyde det, så bliv endelig ved på det punkt. Men hvis det (en smule aggressivt) trækker sig væk, så gå videre til næste punkt. 

Læs også blog-indlægget om, hvordan du via den rette kost kan undgå afføringsregulerende midler såsom Movicol:

http://intuitivmor.blogspot.dk/2014/09/baby-barn-med-ondt-i-maven-alternativer.html


Du kan læse meget mere om Katrine på www.katrinebirk.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar